TOP 6 kúskov na dovolenku!

TOP 6 kúskov na dovolenku; Ľanové oblečenie; Kvalitná mikina z bio bavlny; Nepremokavá bunda; Ľanové šaty

Plánujete letnú dovolenku a neviete, čo si so sebou vziať? Pripravila som pre vás zoznam šiestich nevyhnutných kúskov, ktoré vám zaručia pohodlie a štýl, či už sa chystáte do mesta, alebo do prírody.

TIP 1 - Ľanové nohavice s prímesou Sorony

Ľanové nohavice, či už pánske alebo dámske, s prímesou Sorony sú ideálnym riešením na letnú dovolenku. Menej sa krčia, čo znamená, že nemusíte strácať čas žehlením. Tieto nohavice sú ideálnym spoločníkom na letnú dovolenku. Či už sa chystáte preskúmať horúce mestské centrum, relaxovať na pláži alebo si vychutnať večeru v útulnej reštaurácii, ich priedušnosť a schopnosť regulovať teplotu vám zabezpečia pohodlie v každej situácii. Ľanové vlákna sú výnimočné tým, že prirodzene absorbujú vlhkosť a rýchlo schnú, čo znamená, že sa budete cítiť sviežo po celý deň. Na prvý pohľad upútajú svojou kvalitou a nenápadnou eleganciou. Na dovolenke predsa nejde o prehnaný štýl, ale o maximálne pohodlie a možnosť užívať si každý okamih naplno.

TIP 2 - Kvalitná mikina z bio bavlny

Vždy si zabaľte aspoň jeden kúsok, ktorý vás zahreje. Klimatizácia v lietadle, večerné morské vánky, studenší vzduch po letnom daždi… Mikina z bio bavlny je ten pravý spoločník, ktorý vám poskytne pohodlie v každej situácii. Organická bavlna je známa svojou trvanlivosťou a schopnosťou odolať opakovanému praniu, čo ju robí ideálnou aj pre aktívne cestovanie. Nebojte sa voliť aj svieže svetlé farby, pretože táto bavlna vo svojom najjemnejšom prevedení zaručí, že mikina zostane bez žmolkov a udrží si svoju originálnu farbu roky. Perfektná voľba na cesty lietadlom i na pláž!

TIP 3 - Tenká čelenka alebo čiapka

Tenká čelenka alebo čiapka z biobavlny je ďalším neoceniteľným doplnkom, ktorý by ste mali mať v batožine. Je to praktický kúsok, ktorý poskytuje ochranu a teplo nielen v lietadle pri silnej klíme, ale aj počas dobrodružstiev v prírode, chrániac vaše vlasy a uši pred vetrom a chladom. Vynikajúca sa hodí aj keď jazdíte motorkou alebo štvorkolkou. Butete chránená aj pri vyčíňaní počasia a silného vetra, ktoré už v dnešnej dobe nie sú ničím nezvyčajným ak je veľmi teplo.

bavlnená čelenka

TIP 4 - Nepremokavá skladná tenká bunda

pánska nepremokavá bunda na cestovanie

Nepremokavá tenká bunda je neoceniteľným spoločníkom na letné dovolenky. Ochráni vás pred vetrom a dažďom, ale zároveň vyzerá skvele aj so šatami na chladné večery. Je skladná, takže ju ľahko zbalíte do batožiny, a budete ju mať vždy po ruke, keď počasie prekvapí. Ideálny materiál je tenký nepremokavý shoftshell.

Dámska elegantná bombera DIVA

TIP 5 - Basic tričko a rifľové kraťasy z recyklovanej rifľoviny

recyklovaná rifľovina

Basic tričko z bio bavlny a rifľové kraťasy z recyklovanej rifľoviny sú všestranné kúsky, ideálne ako odev na plavky na pláž i do prírody alebo ich môžete skombinovať s ľanovými nohavicami na prechádzky po meste. Tričko vyrobené z priedušného prírodného certifikovaného materiálu je šetrné nie len k životnému prostrediu, ale aj vhodné na intenzívne nosenie. Rifľové kraťasy sú jemné, krásne dýchajú a umožnia vám pohodlne prežiť aktívnu dovolenku.

TIP 6 - Ľanové šaty na pláž aj do mesta

Ľanové šaty sú skvelým kúskom na letnú dovolenku. Sú priedušné, pohodlné a štýlové, takže v nich môžete vyraziť na pláž aj do mesta. Veľmi ľahko sa kombinujú s opätkami alebo aj so žabkami. Ľan je úžasný materiál, ktorý kombinuje eleganciu s praktickosťou, čo z neho robí ideálnu voľbu na letné dobrodružstvá.

ľanové šaty

S týmito TOP šiestimi kúskami na dovolenku budete nielen v pohodí, ale aj štýlová. Nezabudnite, že kvalita a udržateľnosť idú ruka v ruke, a preto sa oplatí investovať do kúskov, ktoré vydržia roky a zároveň prispievajú k ochrane našej planéty.

.

Nechaj odpoveď